News

Máriapócs vol.1

June 12, 2012

Korai indulás szombaton, hogy odaérjünk időben Máriapócsra. Megérkezésünk után mindenki ment a dolgára. Árpi eligazításra, mi pedig kipakoltunk. Az edzéseken Árpi egyre jobban érezte a pályát, de valahogy nem volt az igazi a kettőjük szimbiózisa. A 3. sebbeségfokozat kevés volt, a 4. pedig sok. Igen, még egy ilyen erős autónál is van efféle probléma. Este meglepetésként ért, amikor a városi felvonulst követően megáldották az autókata temlpom előtt.

Ezek után jöttek az izgalmak...

Visszatérésünk után még volt egy kis edzés, ahol az utolsó körben egy kis figyelmetlenség és félreértést követően Árpi ütközött Laky boy-jal. Sajnos nagy kár keletkezett mindkét autóban. A Mustang hátulja nagyon összetört, de a Narancs Drift Teamnek köszönhetően estére sikerült kihuzatni és versenykész állapotba hozni. Köszönjük nekik!

Vasárnap egy kis edzést követően lement a kvali, Árpinak nem ment a legjobban, de reménykedtünk, mivel másoknak is voltak problémái. Sajnos - legnagyobb meglepetésünkre - Árpi utolsó helyre kvalizott, amivel nem jutott be a top 24-be :(. Így elkeseredten összepakoltunk és a tsuisok megnézése után hazaindultunk.

Legközelebb jobban odatesszük magunkat!

További fotók

Write a comment!

King of Europe series

  1. May 03. Austria - Greinbach
  2. May 10. Italy - Pontedara
  3. June 21. Netherlands - Zandvoort
  4. June 28. United Kingdom - Dover
  5. August 09. Hungary - Bélapátfalva
  6. August 16. Hungary - Tököl
  7. September 13. France - Mérignac
  8. September 20. Spain - Valencia