Hírek

Megvan az első drift kupája a Mustangnak!

2012. június 12.

ttotidrof lanovmoyn tlov lattúze noscópairáM! (azaz fordított nyomvonal volt ezúttal Máriapócson!)

Izgalmasnak ígérkezett a mostani pócsi King of Hungary futam is, hiszen a rendezők megfordították a haladás irányát. Jól tették nagyon jó pálya lett így. A Mustang az új áttétellel nagyon jól muzsikált! Körről körre egyre jobban ment Árpinak az edzés. Este a NanoEnergizer jóvoltából egy kisebb rock koncertet csaptunk, amivel a club zenét kedvelők HELL-es partyját kissé elnyomtuk. (Fellépett a White Snake, Metallica és a Mötley Crüe)

Másnap edzés, majd kvali...

Az előző napi eredményesség ismét előjött! Árpi a 6. helyen kvalifikált. Nagyon szép köröket ment és mindössze 2 versenyzőtársával egyetemben mindhárom érintési pontot abszolválta. Később drift parking volt, amin mi nem indultunk. Próbáltuk túlélni a meleget. Aztán jött a Top 16, ahol először Galacs Gabival ment Árpi. Majd a győztes csaták után következett Tóth Géza a "túdzséjzi szoarerrel". Tartottunk nagyon a futamtól, hiszen Géza nagyon durvákat és nagy tempóban ment. De követőként hibázott párszor és így Árpi már is a Top 4ben találta magát. Először Porkoláb Petit kellett kiütni, de sikerült ez is. Ekkor már nagyon boldogok voltunk, biztos a dobogó!!! Következő futam a döntő, ahol már sötétben - a 2009-es street döntöt megismételve - Zentai Sanyi volt az ellenfele. Sajnos megismétlődött a legutóbbi futamuk... Sanyi nagyon szép vezetéssel, durrva szögekkel nyert.

A mámort azonban, ami nálunk volt, ez sem tudta megtörni. Boldogak voltunk, hiszen ez a 2. hely nagyon szép! Reméljük hasonlóak lesznek a következő eredmények is!

Találkozunk a HUNGARORINGEN! Nagyon durva lesz!!!

További fotók...

Szólj hozzá!

King of Europe series

  1. Május 03. Austria - Greinbach
  2. Május 10. Italy - Pontedara
  3. Június 21. Netherlands - Zandvoort
  4. Június 28. United Kingdom - Dover
  5. Augusztus 09. Hungary - Bélapátfalva
  6. Augusztus 16. Hungary - Tököl
  7. Szeptember 13. France - Mérignac
  8. Szeptember 20. Spain - Valencia