Hírek

Máriapócs vol.1

2012. június 12.

Korai indulás szombaton, hogy odaérjünk időben Máriapócsra. Megérkezésünk után mindenki ment a dolgára. Árpi eligazításra, mi pedig kipakoltunk. Az edzéseken Árpi egyre jobban érezte a pályát, de valahogy nem volt az igazi a kettőjük szimbiózisa. A 3. sebbeségfokozat kevés volt, a 4. pedig sok. Igen, még egy ilyen erős autónál is van efféle probléma. Este meglepetésként ért, amikor a városi felvonulst követően megáldották az autókata temlpom előtt.

Ezek után jöttek az izgalmak...

Visszatérésünk után még volt egy kis edzés, ahol az utolsó körben egy kis figyelmetlenség és félreértést követően Árpi ütközött Laky boy-jal. Sajnos nagy kár keletkezett mindkét autóban. A Mustang hátulja nagyon összetört, de a Narancs Drift Teamnek köszönhetően estére sikerült kihuzatni és versenykész állapotba hozni. Köszönjük nekik!

Vasárnap egy kis edzést követően lement a kvali, Árpinak nem ment a legjobban, de reménykedtünk, mivel másoknak is voltak problémái. Sajnos - legnagyobb meglepetésünkre - Árpi utolsó helyre kvalizott, amivel nem jutott be a top 24-be :(. Így elkeseredten összepakoltunk és a tsuisok megnézése után hazaindultunk.

Legközelebb jobban odatesszük magunkat!

További fotók

Szólj hozzá!

King of Europe series

  1. Május 03. Austria - Greinbach
  2. Május 10. Italy - Pontedara
  3. Június 21. Netherlands - Zandvoort
  4. Június 28. United Kingdom - Dover
  5. Augusztus 09. Hungary - Bélapátfalva
  6. Augusztus 16. Hungary - Tököl
  7. Szeptember 13. France - Mérignac
  8. Szeptember 20. Spain - Valencia