Hírek

Lengyel űrtechnika tarolása a Hungaroringen!

2012. augusztus 8.

Egy nagyon meleg, nagyon durva hétvégén vagyunk túl. A verseny szervezése jó volt, nem voltak csúszások és még a zene is tűrhető volt, de a hangosítás borzalmas…Na de a drift. Edzésnapon már láttuk milyen durvákat mennek a lengyelek. Az alap technika is 500+os volt. Árpi a 275-ös gumikkal hamar megbarátkozott és egyre jobbakat ment. A pálya mind a Mustangnak, mind Árpinak feküdt. Bizakodva vártuk a verseny napját!

Szombaton megújult erővel kezdtünk neki a napnak. A kocsi jól működött, jöhetett az edzés majd a kvalifikáció. A 4. legjobb magyarként 19-nek kvaliztunk és Grózinger Zsoltit kaptuk ellenfélnek. A Top32 előtt még megtaxiztattuk egy utasunkat, majd jöhetett a tsuiso! 1. körben Árpi a hétvégi tapasztalatok alapján ráautózott Grózira, csakhogy a helles e36 betegeskedett és sajnos elég gyenge volt, ezért Árpi a terhelésváltásnál kiegyenesedett. 2. körben túl nagy tempóval esett az első kanyarba, ahol kisodródott és elhagyta az ideális ívet, így hiába autózott ki hatalmas távolságot, végső győztesként Zsoltit hozták ki.

Maradtunk a 19. helyen, de mindent összevéve nagyon jól éreztük magunkat, csak jó lett volna még tsuizozni a lengyel szörnyekkel is. A legjobb magyarként Kerényi Ádám 4.

Szólj hozzá!

King of Europe series

  1. Május 03. Austria - Greinbach
  2. Május 10. Italy - Pontedara
  3. Június 21. Netherlands - Zandvoort
  4. Június 28. United Kingdom - Dover
  5. Augusztus 09. Hungary - Bélapátfalva
  6. Augusztus 16. Hungary - Tököl
  7. Szeptember 13. France - Mérignac
  8. Szeptember 20. Spain - Valencia